Zelfredzaamheid en langer thuiswonen zijn belangrijker onderwerpen dan ooit.

Met zorg communiceren
SWYCS laat  zorg- en dienstverlening met elkaar communiceren. Zelfredzaamheid was nooit zo binnen handbereik als nu. Door SWYCS in uw woning te integreren verhoogt u de veiligheid van uw bewoners, is toegang voor u en de zorgvelener automatisch geregeld en wordt de woning levensloop bestendig. Met  SWYCS wordt dit makkelijker dan ooit.

Een woning kan helemaal zorgklaar gemaakt worden, zodat men langer thuis kan blijven wonen. Denk bijvoorbeeld aan een deurintercom met camera, zorgsloten, alarmknoppen, slimme nachtverlichting en val- en zwerfdetectie. Al deze systemen koppelt SWYCS aan elkaar en de bewoner bedient dit met één gebruiksvriendelijke app op smartphone of tablet. De veiligheid en het comfort worden verder vergroot met slimme CO-meters, rookmelders, gas- en waterafsluiters, raam-en deursluiters, lekkagedetectoren, legionellabeheersing, slimme thermostaat en verlichting. SWYCS koppelt alles!


Zorg in één oogopslag
Door de manier waarop SWYCS werkt wordt zorg veiliger, effectiever en u bespaart ook nog eens kosten.

  • Verbinden: De SWYCS care basiskast brengt alle smart apparaten, sensoren en actoren met elkaar in contact. Van decentrale initiatieven en maatwerk naar centrale en generieke oplossingen voor (thuis) zorg.
  • Verzamelen: Alle relevante data wordt uitlezen, real time of periodiek.
  • Beheren: Via de online portal is alle informatie inzichtelijk en beheert u eenvoudig processen op afstand.

Betrouwbaar en stabiel
De SWYCS-gateway werkt geheel autonoom, met een gegarandeerde noodstroomcapaciteit van minimaal 1 uur, een data back-up van 1 maand en een betrouwbare en stabiele infrastructuur.

Uniek
SWYCS is uniek in de wereld. Waar andere aanbieders vaak ophouden bij de software óf de hardware, biedt SWYCS een integrale totaaloplossing.