Met SWYCS bedient u uw woning vanuit 1 App!

Maak kennis met SWYCS. De alles-in-één-oplossing voor projectontwikkelaars, architecten, bouwbedrijven, woningcorporaties en installatiebedrijven. Met de SWYCS-gateway haalt u het beste uit installaties en slimme apparatuur. Onder andere in woningen, kantoorgebouwen, scholen, gemeenten, industrie, horeca en de agrarische sector. Wij zijn een gecertificeerde Onafhankelijke Diensten Aanbieder (ODA). Gebruik SWYCS en u bent klaar voor de toekomst.
 

 

Optimale veiligheid en comfort met SWYCS
Als ontwikkelaar is het in deze overvolle keuzemarkt moeilijk om uw bedrijf écht te onderscheiden. Door SWYCS in uw (nieuwbouw)woningen te integreren verhoogt u het comfort van uw bewoners, geeft u hen een veilig gevoel en levensloop bestendige woningen wordt met ons slimme systeem eenvoudiger.

Uw klant raakt nooit meer de weg kwijt in het oerwoud van slimme apps. Hij gebruikt er maar één: SWYCS. Je hebt met de app automatisch toegang tot je woning, regelt de centrale deurvergrendeling en beheert je energieverbruik. Ondertussen zet je ook nog even je favoriete muziek aan. Allemaal via één app op zijn smartphone of tablet. Alle gewenste installaties en apparaten, ongeacht merk en type communiceren met SWYCS. Naar eigen keuze in te kopen en te koppelen. Simpel, snel en ‘stekker klaar.’


U heeft de regie altijd zelf in handen.

  • Verbinden: De SWYCS Smart Home kast brengt alle smart apparaten, sensoren en actoren met elkaar in contact. Apparaten en installaties communiceren met elkaar en werken samen.
  • Verzamelen: Alle relevante data wordt uitlezen, realtime of periodiek.
  • Beheren: Via de online portal is alle informatie inzichtelijk en beheert u eenvoudig processen op afstand.

Betrouwbaar en stabiel
De SWYCS-gateway werkt geheel autonoom, met een gegarandeerde noodstroomcapaciteit van minimaal 1 uur, een data back-up van 1 maand en een betrouwbare en stabiele infrastructuur.

Uniek
SWYCS is uniek in de wereld. Waar andere aanbieders vaak ophouden bij de software óf de hardware, biedt SWYCS een integrale totaaloplossing.

 

Download

Download hier de business case en ervaar dat een Smart Building en efficiënt beheer van uw vastgoedportefeuille begint met een toekomstbestendige IoT infrastructuur