Gebruik SWYCS als motor voor preventief onderhoud

Maak kennis met SWYCS. De alles-in-één-oplossing voor woningcorporaties, installatiebedrijven zorginstellingen, projectontwikkelaars, architecten en bouwbedrijven. Met de SWYCS-gateway haalt u het beste uit installaties en slimme apparatuur. Onder andere in woningen, kantoorgebouwen, scholen, gemeenten, industrie, horeca en de agrarische sector. Wij zijn een gecertificeerde Onafhankelijke Diensten Aanbieder (ODA). Gebruik SWYCS en u bent klaar voor de toekomst.


Slim onderhoud
SWYCS ondersteunt alle gebouwinstallaties, ongeacht merk of type.


Met de preventief onderhoud basis kast monitort en bedient ualle warmtepompen, cv-installaties en zonnepanelen op afstand. Als er een storingsmelding dreigt van de zonnepanelen op één van uw gebouwen, wordt er een werkbon aangemaakt. Een monteur die in de buurt is krijgt een alert via de app, waarin staat welke onderdelen nodig zijn om de storing te verhelpen.

 

Wij bieden een koppeling met software van derden, bijvoorbeeld planningssoftware, analytics-software, FMIS-software, bestaand gebouwenbeheer- en ERP-systemen. U heeft optimaal inzicht in de status van uw installaties binnen uw  bedrijfsgebouw en woningen,. Onderhoudsprocessen worden hiermee  geautomatiseerd en efficiënter ingericht.

 

U werkt efficiënter en uw onderhoudskosten gaan omlaag:

  • Verbinden: De SWYCS [preventief onderhoud-kast verbindt alle gebouw gebonden installaties, smart apparaten, sensoren en actoren.
  • Verzamelen: Alle relevante data wordt uitgelezen, real time of periodiek.
  • Beheren: Via de online portal beheert u eenvoudig processen op afstand.

Eén app voor alles
In de gebruiksvriendelijke portal en app heeft u altijd real time inzicht. Installaties en apparatuur worden eenvoudig ingeregeld en bediend. Gebouwbeheerders worden automatisch op de hogte gesteld bij afwijkingen.

Betrouwbaar en stabiel
De SWYCS-gateway werkt geheel autonoom, met een gegarandeerde noodstroomcapaciteit van minimaal 1 uur, een data back-up van 1 maand en een betrouwbare en stabiele infrastructuur.

Uniek
SWYCS is uniek in de wereld. Waar andere aanbieders vaak ophouden bij de software óf de hardware, biedt SWYCS een integrale totaaloplossing.