SWYCS is in 2012 opgericht met als uitgangspunt: het opzetten van een realtime en online energiemanagementsysteem. Om deze doelstelling te bereiken is er software -SWYCS koppelvlak, web-portal, en Iphone app- en hardware –basisstation en meetnodes- ontwikkeld.

De volledige ontwikkeling van de SWYCS hardware en software heeft in Nederland plaatsgevonden. De productie  vindt plaats in Azië waardoor er geen beperking is ten aanzien van de productiecapaciteit.

In 2014 is SWYCS het project ‘One World is Not Enough’ gestart wat het begin was van een transitie van energiemanagementsysteem naar een volledig generieke Internet of Things platform.

Het resultaat van dit project is dat er nu een Internet of Things platform beschikbaar is dat informatie uit alle connected devices kan worden uitlezen en dat deze connected devices kunnen worden aangestuurd.

In 2015 is SWYCS door het Zeeuws Participatie Fonds (ZPF) gespot. Na een due diligence procedure heeft het ZPF een aandeel genomen in SWYCS.

Wat begon als een online energiemanagementsysteem is een allesomvattend Intenet of Things platform geworden.

Met dit allesomvattend Internet of Things platform focust SWYCS zicht enerzijds op HealtCare met haar Connected Health oplossingen en anderzijds op het slim maken van bestaande technische installaties en processen, met haar gebouw en installatie gebonden oplossingen. De combinatie van beide levert voor de zorgsector enorme voordelen op!

 

Smart connect. Swift exchange

Connected health, gezondheidsmonitoring, gebouw- en toegangsbeheer, legionellabeheersing: de mogelijkheden die de Internet of Things-oplossingen van SWYCS bieden, zijn nagenoeg eindeloos. Merkonafhankelijk en gebruiksvriendelijk. Er is geen apparaat dat niet aangesloten kan worden op het Internet of Things platform van SWYCS en er is geen organisatie die niet van de voordelen van SWYCS kan profiteren.

Contact

Wilt u weten hoe de oplossingen van SWYCS ook uw organisatie kunnen helpen om meer inzicht in én grip op processen te krijgen? Maak dan een afspraak. We vertellen u graag alles over de toepassingen en mogelijkheden, en wat uw voordeel hiervan is.