Val- en zwerfdetectie

Dat cliënten vallen is een feit, maar met de Valdetectie van SWYCS weet u direct dat het gebeurt en waar de cliënt zicht bevindt!

Dementerende ouderen hebben ook recht op bewegingsvrijheid. Vaak echter wanneer dementerende ouderen in een verzorgingshuis worden verpleegd en verzorgt, zitten ze als het ware opgesloten tussen de deuren van de gang.

De val- en zwerfdetectie van SWYCS maakt hier een einde aan. Het credo, meer bewegingsvrijheid. Vanwege de zwerfdetectie weet het systeem in welke zone een cliënt zich bevindt. Wanneer dit een zone betreft waar de cliënt rekening houdend met zijn of haar veiligheid aanwezig mag zijn worden de deuren geopend ipv dat ze standaard dicht zijn. Komt een cliënt in een zone waar voor haar eigen veiligheid de deur beter dicht kan zijn, bijvoorbeeld een buitendeur die niet op een tuin eindigt, zal deze automatisch worden gesloten.

Valt een cliënt onverhoopt ergens in of buiten het gebouw, dan geeft de SWYCS val- en zwerfdetectie dit aan en is bekend waar hij of zij ligt.
 

Optimalisatie van organisatie en optimale zorg voor de cliënt

Met deze oplossing krijgt de cliënt meer bewegingsvrijheid, wordt het veiliger en wordt dus de kwaliteit van leven verbeterd.

Meer weten over de mogelijkheden van SWYCS?

Maak een afspraak en get connected