Toegangscontrole

Logistiek gedoe met sleutelbossen, discussies wie waar wanneer was en of dat wel mocht is allemaal voorbij met de toegangscontrole van SWYCS.

Met de toegangscontrole van SWYCS krijgt u meer eigen regie in de toegangscontrole. Weet u precies wie waar en op welk tijdstip mag zijn? Dit kan worden ingesteld zodat dit automatisch wordt geregeld. Of wilt u slechts weten of dit gebeurd? Dan zorgt de monitoringsfunctie in combinatie met triggers er voor dat u daarvan op de hoogte wordt gehouden. Ook wordt duidelijk of medewerkers of cliënten volgens afgesproken tijden of bij verwachte situaties ruimten of woningen binnen gaan of verlaten.

De toegangscontrole is te combineren met intramurale en extramurale toepassingen. De vervelende sleutelkastjes zijn ook verleden tijd, cliënten voelen zich voortaan weer veilig in eigen huis.
 

Toepassingen koppelen

Iedere toepassing van SWYCS brengt het SWYCS Internet of Things platform met zicht mee. Dit betekend dat toepassingen eenvoudig uit te breiden zijn. Een mooi voorbeeld is een thuiszorg situatie waar de toegangscontrole van SWYCS wordt toegepast. Wanneer een cliënt op enig moment een slimme bloeddruk meter aanschaft is deze direct connected met de Internet of Things infrastructuur van SWYCS. Met andere woorden deze gegevens komen direct binnen bij behandelend arts of wijkverpleegkundige.

Meer weten over de mogelijkheden van SWYCS?

Maak een afspraak en get connected