Climate control

De temperatuur goed regelen is een uitdaging. SWYCS zorgt voor ruimte gestuurd verwarmen of koelen met behoud van de bestaande installatie!

De temperatuur goed regelen is een uitdaging, zeker in een pand waarin u te maken heeft met verschillende CV-installaties en een bezetting die per dag en per gebouwdeel verschilt.

In gebouwen die meerdere functies herbergen, zoals theaters, buurthuizen of multifunctionele sportcomplexen, is het lastig om de temperatuur goed te regelen. Vaak zijn er meerdere verwarmingsinstallaties die ieder hun eigen bediening hebben en worden aangename temperaturen vastgehouden ondanks de momenten dat er niemand aanwezig is. Met SWYCS kunt u uw installaties met elkaar verbinden en iedere installatie afzonderlijk bedienen en slim inregelen. Wel zo efficiënt!

 

Climate control maakt einde aan verspilling

Doordat u met SWYCS realtime uw verwarmings- of koelinstallaties kunt bedienen, kunt u ervoor zorgen dat ze alleen worden gebruikt op momenten dat het ook écht nodig is. De besparing die u daarmee realiseert, is groot. De ervaring leert dat in sommige panden zelfs jarenlang ’s nachts de verwarming aanstond, zonder dat iemand het merkte. Met SWYCS krijgt u eindelijk echt inzicht in uw verbruik en controle over uw installaties, zodat u dat kunt aanpassen aan het gebruik.

Meer weten over de mogelijkheden van SWYCS?

Maak een afspraak en get connected