SWYCS maakt NOM / BENG / POM /EPC eenvoudig

Woningcorporaties, huiseigenaren en huurders hebben met SWYCS optimaal inzicht in de duurzaamheid van hun woning. Alle slimme meters worden op afstand uitgelezen en middels een integrale NOM-basis kast van SWYCS kunt u alle relevante installaties en apparatuur monitoren. Automatisch gegenereerde EPV-rapportages maken de NOM-/BENG/EPC/POM-transitie compleet. Met de NoM-basiskast kan eenvoudig worden doorgegroeid naar bijvoorbeeld preventief onderhoud en/of Smart care.  Een slimme en volledige NOM-woningen maakt SWYCS eenvoudig.

Tevreden klanten
Via de speciaal ontwikkelde Energy-app betrekt u de bewoners bij de energietransitie en kunnen doelverbruiken makkelijk worden ingesteld. Hiermee krijgt zowel de bewoner, als bijvoorbeeld de corporatie een notificatie als het doelverbruik wordt overschreden.

 

Uw werk wordt eenvoudiger:

  • Verbinden: SWYSC zorgt voor een naadloze integratie van alle primaire en overige systemen en onderhoudspakketten. Ongeacht het soort systeem of het merk van een installatie, SWYCS werkt er mee samen.
  • Verzamelen: Eenvoudiger benchmarken doordat we de unieke data uit al deze systemen samenbrengen in een rapportage.
  • Beheren: Via de online portal is alle informatie inzichtelijk en beheert u eenvoudig processen op afstand. Automatisch kunnen periodiek EPV rapportages worden gegenereerd.

 

Betrouwbaar en stabiel
De SWYCS-gateway werkt geheel autonoom, met een gegarandeerde noodstroomcapaciteit van minimaal 1 uur, een data back-up van 1 maand en een betrouwbare en stabiele infrastructuur.

 

Uniek
SWYCS is uniek in de wereld. Waar andere aanbieders vaak ophouden bij de software óf de hardware, biedt SWYCS een integrale totaaloplossing.

Download

Download hier de business case en ervaar dat een Smart Building en efficiënt beheer van uw vastgoedportefeuille begint met een toekomstbestendige IoT infrastructuur