SWYCS maakt NOM / BENG / POM /EPC eenvoudig

Woningcorporaties, huiseigenaren en huurders hebben met SWYCS optimaal inzicht in de duurzaamheid van hun woning. Alle slimme meters worden op afstand uitgelezen en middels een integrale NOM-basis kast van SWYCS kunt u alle relevante installaties en apparatuur monitoren. Automatisch gegenereerde EPV-rapportages maken de NOM-/BENG/EPC/POM-transitie compleet. Met de NoM-basiskast kan eenvoudig worden doorgegroeid naar bijvoorbeeld preventief onderhoud en/of Smart care.  Een slimme en volledige NOM-woningen maakt SWYCS eenvoudig.

Tevreden klanten
Via de speciaal ontwikkelde Energy-app betrekt u de bewoners bij de energietransitie en kunnen doelverbruiken makkelijk worden ingesteld. Hiermee krijgt zowel de bewoner, als bijvoorbeeld de corporatie een notificatie als het doelverbruik wordt overschreden.

 

Uw werk wordt eenvoudiger:

  • Verbinden: SWYSC zorgt voor een naadloze integratie van alle primaire en overige systemen en onderhoudspakketten. Ongeacht het soort systeem of het merk van een installatie, SWYCS werkt er mee samen.
  • Verzamelen: Eenvoudiger benchmarken doordat we de unieke data uit al deze systemen samenbrengen in een rapportage.
  • Beheren: Via de online portal is alle informatie inzichtelijk en beheert u eenvoudig processen op afstand. Automatisch kunnen periodiek EPV rapportages worden gegenereerd.

 

Betrouwbaar en stabiel
De SWYCS-gateway werkt geheel autonoom, met een gegarandeerde noodstroomcapaciteit van minimaal 1 uur, een data back-up van 1 maand en een betrouwbare en stabiele infrastructuur.

 

Uniek
SWYCS is uniek in de wereld. Waar andere aanbieders vaak ophouden bij de software óf de hardware, biedt SWYCS een integrale totaaloplossing.