De Zeeuwse Innovatieprijs Emergo wordt jaarlijks uitgereikt aan de Zeeuwse ondernemer met de meest aansprekende innovatie; SWYCS is genomineerd!

De Zeeuwse Innovatieprijs Emergo wordt jaarlijks uitgereikt aan de Zeeuwse ondernemer met de meest aansprekende innovatie. Het doel van deze prijs is Zeeuwse innovatie stimuleren en waarderen, en bekendheid voor Zeeuwse innovaties genereren binnen en buiten Zeeland.

SWYCS is 1 van de 5 genomineerden met haar revolutionair systeem gebaseerd op IoT (Internet of Things) technologie waardoor gebouwen out-of-the-box slim gemaakt worden.

 

 

Klik hier voor de website van de Zeeuse Innovatiaprijs Emergo. 

Ook interessant voor u

  • UvA kiest voor de IoT oplossingen van SWYCS

    UvA kiest voor de IoT oplossingen van SWYCS

    Universiteit van Amsterdam kiest voor de oplossing van de samenwerking tussen Planon en SWYCS. De bezettingsgraadmonitoring en reserveringen van vergaderruimten zal via deze oplossing verlopen.

  • HVHL selecteert SWYCS tijdens aanbestedingsprocedure

    HVHL selecteert SWYCS tijdens aanbestedingsprocedure

    HVHL kiest voor SWYCS voor het realiseren van een monitoringsyssysteem voor (stilte) studentwerkplekken en lesruimten. De oplossing zal ook worden gebruikt om werkplekken te reserveren. Voor beide locaties wordt het bezetting- en benuttingsysteem gerealiseerd. Een kiosk bij binnenkomst van het gebouw zal studenten direct inzicht geven in beschikbare of bezette ruimten. Via de kiosk zal ook gereserveerd kunnen worden.