Vorige week werd de wereldwijde samenwerking bezegeld door royalty's onder toeziend oog van de Nederlandse ambassade.

De in Nederland geboren Prins van Johor Bahru Malaysia, Dennis Verbaas, helpt SWYCS met distributie van haar oplossingen in Azië ten behoeve van verduurzaming. Dit door het realiseren van slimme woningen, gebouwen en steden. De Nederlandse ambassade in Singapore speelt hierin een belangrijke rol, klik hier voor het bericht op de website van de Nederlandse ambassade wereldwijd.

SWYCS en haar partner in Singapore, LinkThinx Pte Ltd, namen deel aan BuildTech Asia 2018. Op 22 oktober 2018 werd de beursstand bezocht door de in Nederland geboren Prins Dennis Verbaas, die getrouwd is met Johor Princess Tunku Tun Aminah Sultan Ibrahim. Hij werd vergezeld door de heer Robbin Mulder, de adviseur voor de regionale bedrijfsontwikkeling voor ASEAN van de Ambassade van Singapore van het Koninkrijk der Nederlanden, om een ​​gouden SWYCS IoT gateway te ontvangen als een symbool voor de officiële aftrap van de uitrol van  SWYCS in Azië!

De CEO van LinkThinx Pte Ltd, dhr. Peter Daniel en de directeur business development van SWYCS, dhr. Bart Lelij, was ook aanwezig toen de CEO van SWYCS, dhr. Rene Riemens de vergulde IoT-gateway overhandigde aan Prins Dennis Verbaas tijdens zijn bezoek aan de stand van SWYCS op deze beurs

.

vnlr.: Robbin Mulder; Counsellor from the Singapore Embassy of the  Kingdom of the Netherlands, Rene Riemens; CEO van SWYCS, Prins Dennis Verbaas; prins van Johor Bahru, Bart Lelij; director business development van SWYCS, Dharma Sivilingam; general manager SWYCS Asia.

Ook interessant voor u