Het consortium SWYCS, Dekimo en Hogeschool Zeeland heeft demonstratie project GeVonDen (Generiek Verzamelen Data) succesvol afgerond.

Provincie Zeeland ondersteunde dit project met haar subsidie 'Zeeland in stroomversnelling'

 

In dit project heeft het consortium SWYCS, Dekimo en Hogeschool Zeeland een prestatie geleverd  van groot formaat.

Het resultaat is een zeer geavanceerde industriele IoT gateway. Aan de gateway zijn binnen dit project warmtepompen, energiemeters, luchtbehandelingssystemen en PV installaties gekoppeld.

Uit data analyse binnen dit project blijkt dat de gateway een enorm rijke schat aan data verzorgt voor monitoring- en stuurinformatie.

 

Klik hier voor de landingspagina van de SWYCS Industriële gateway.

Ook interessant voor u

  • UvA kiest voor de IoT oplossingen van SWYCS

    UvA kiest voor de IoT oplossingen van SWYCS

    Universiteit van Amsterdam kiest voor de oplossing van de samenwerking tussen Planon en SWYCS. De bezettingsgraadmonitoring en reserveringen van vergaderruimten zal via deze oplossing verlopen.

  • HVHL selecteert SWYCS tijdens aanbestedingsprocedure

    HVHL selecteert SWYCS tijdens aanbestedingsprocedure

    HVHL kiest voor SWYCS voor het realiseren van een monitoringsyssysteem voor (stilte) studentwerkplekken en lesruimten. De oplossing zal ook worden gebruikt om werkplekken te reserveren. Voor beide locaties wordt het bezetting- en benuttingsysteem gerealiseerd. Een kiosk bij binnenkomst van het gebouw zal studenten direct inzicht geven in beschikbare of bezette ruimten. Via de kiosk zal ook gereserveerd kunnen worden.