Vandaag heeft SWYCS uit handen van de jury het certificaat ontvangen van de Zeeuwse Emergo Innovatieprijs. 

 


 

Certificaat Zeeuwse Emergo Innovatieprijs voor SWYCS

Ieder jaar wordt de Emergo prijs uitgereikt aan een Zeeuwse onderneming die een succesvolle innovatie heeft gerealiseerd. 

Studenten van de HZ University of Applied Sciences voeren een onderzoek uit naar de genomineerde innovaties om de vakjury van de benodigde informatie te voorzien. De jury onder voorzitterschap van gedeputeerde Jo-Annes de Bat, bezoeken vervolgens ook de genomineerde bedrijven.  

Tijdens een spannende live uitzending werden vandaag de winnaars van de juryprijs en de publieksprijs bekend gemaakt

SWYCS feliciteert Hello container en Traas ongediertebestrijding met deze prijzen. Na afloop kreeg SWYCS het certificaat overhandigd door Eric van Oosten en werd er genoten van een heerlijke taart en een prachtige bos bloemen.

SWYCS is enorm trots op de nominatie als 1 van de meest innovatieve bedrijven in Zeeland, en dankt Dockwize,  Emergo en alle verdere betrokkenen voor de organisatie, en iedereen die op SWYCS gestemd heeft voor de publieksprijs.

 

Ook interessant voor u

  • UvA kiest voor de IoT oplossingen van SWYCS

    UvA kiest voor de IoT oplossingen van SWYCS

    Universiteit van Amsterdam kiest voor de oplossing van de samenwerking tussen Planon en SWYCS. De bezettingsgraadmonitoring en reserveringen van vergaderruimten zal via deze oplossing verlopen.

  • HVHL selecteert SWYCS tijdens aanbestedingsprocedure

    HVHL selecteert SWYCS tijdens aanbestedingsprocedure

    HVHL kiest voor SWYCS voor het realiseren van een monitoringsyssysteem voor (stilte) studentwerkplekken en lesruimten. De oplossing zal ook worden gebruikt om werkplekken te reserveren. Voor beide locaties wordt het bezetting- en benuttingsysteem gerealiseerd. Een kiosk bij binnenkomst van het gebouw zal studenten direct inzicht geven in beschikbare of bezette ruimten. Via de kiosk zal ook gereserveerd kunnen worden.